1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Inga Röster Än)
Loading...Loading...

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering - köpa länkar

Har Ni en hemsida som är svår att hitta i sökmotorerna?

Vill Ni utöka antal besökare till Er hemsida?

Vill Ni att andra företagssidor ska länkas till Er?

 Vänd Er till oss och vi gör detta garanterat med hög kvalité och dessutom billigt.

 Vi är proffs på vårt område och använder oss av bara säkra metoder då vi länkar Er sida.

 Vi erbjuder det som våra konkurrenter inte kan erbjuda och tack vare detta erbjuder kvalitetsservice för mindre pengar.

 

* Sökmotoroptimering är det viktigaste för att få kunder från Internet

 

VI GARANTERAR BRA RESULTAT PÅ VÅR SÖKMOTOROPTIMERING! KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ GRATIS KONSULTATION.

 

Vårt företag arbetar mycket med sökmotoroptimering sedan år 2000. Vi både mellanstora sidor och stora företag som har ovanliga sökord till dem första platserna.

 

Principen för att höja webbsidor i sökmotorer ändras hela tiden, men det beror mest på hur väl webbsidan är optimerad och hur många bra länkar som leder dit.

Hur fungerar sökmotoroptimering?

1. I början ska man analysera webbsidan, optimera sidkoden utifrån det och lägga till ord som ni vill bli hittade på i Google.

Ett sådant arbete för en normalwebbsida kostar 900 + moms. Det tar 1-2 dagar. För större webbsidor väljs priset individuellt. Det är startarbetet, det görs en gång.

2. Det är också viktigt att andra webbsidor länkar till er. Ju högre statistik dem sidorna har, desto bättre position kan ni få. Sökmotoroptimeringens pris beror på konkurrens och antal sökord. Ni kan bli länkade av liknande sidor, vänners sidor eller sidor som säljer länkplatser.

I alla fall har varje länk sitt pris. Sökmotoroptimering är ett väldigt noggrant arbete. Optimeraren måste tänka på många saker för att få länkar för ett bra pris. Vi gör det professionellt. Om man jämför oss med konkurrenter eller egenföretagare, så kan vårt arbete med länkar vara upp till 10 gånger billigare!

Varje månad ser vi noga på era länkar, tar bort dåliga länkar och byter ut dem med bättre.

Vi tar inte månadsavgift. Vi tar en procent från länkarnas kostnad. Beroende på olika faktorer är den 30-40%. Man bör veta att det är ett stort arbete, och i priset ingår också överföring av pengar. För sidor med låg konkurrens är mellanpriset 500 kronor på 3-5 ord eller ord blandningar. För mellanstora webbsidor blir priset oftast runt 1000 – 1500 i månaden sammanlagt. För sidor med stor eller väldigt stor konkurrens är priset 2500-7000 i månaden sammanlagt. Vi kan analysera webbsidan och rekommendera en budget. Beslutet om budgeten för sökmotoroptimering tar ändå kunden. Skriv till oss och vi skriver en lista över bra sökord.

Vad är fördelarna med vår sökmotoroptimering?

Genom att välja vår sökmotoroptimering sparar ni både pengar och får bättre webbsida.

Vilka garantier får ni av vår sökmotoroptimering?

Att ge 100 % garanti i vår ganska ostabila värld är svårt. Vi kan säga så – Ju bättre webbsidan är optimerad och ju bättre budget den har, desto bättre garanti ger vi. Vi brukar ge garanti på att ni kommer på första tio platserna. Vid stor budget, i första 5 platserna. Om webbsidan faller på något sökord så tar vi på oss att återställa det till den gamla positionen igen.

Hur länge ska man vänta på resultat?

Det beror på många faktorer. Till exempel: GoogleDance, konkurrens, kodens kvalité, osv. Men första resultatet brukar synas inom 2-3 veckor. Sedan höjs positionen ständigt och når sitt fulla resultat om 2-3 månader.