1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 betyg, i snitt:0.00 av 10)
Loading...Loading...

Kvinnosim 4 november

Torvalla simhall

swimming-933217_1280

Välkommen till Torvalla simhall. Här kan du bada, lära dig simma, gå på vattenträning med mera.

  • Kvinnosim fredag 4 november kl. 17.00–19.00
  • Anläggningen är stängd 5 november

 

Vattentemperaturer

Stora bassängen, minst 27 grader
Undervisningsbassängen, 31 grader
Äventyrsplasken, 32 grader

Låna sportböcker på Torvalla simhall

När du besöker Torvalla simhall kan du passa på att låna hem en bokpåse full med böcker om sport och idrott. Du tar en påse, läser, skriver vad du tycker om böckerna i läsdagboken och hänger sedan tillbaka påsen där du tog den.


kvinnosimnov16

 

Därför genomför vi Kvinnosim

Kvinnosimmet, som genomförs vid 2-3 gånger per år är en jämställdhetssatsning för alla kvinnor över 16 år, för att fler kvinnor ska vilja komma till simhallen och få en möjlighet att ta del av utbudet.

Det är en riktad satsning för att vi vet att det finns kvinnor som inte känner sig bekväma med att vara i bassängen tillsammans män. På grund av detta avstår de från att besöka simhallen. Vår förhoppning är att de senare ska känna sig trygga att komma tillbaka till simhallen under ordinarie öppethållande efter detta besök.

Torvalla har ett uppdrag att arbeta för att förbättra folkhälsan, få fysiskt inaktiva personer att bli mer aktiva och hitta nya målgrupper. Det har uttryckts en stor efterfrågan på kvinnosim i kommunen. Det kan hända att vi gör andra riktade satsningar i framtiden om vi uppfattar att det finns behov av det. Det här är en del i en god service.

Maria Backe
Områdeschef
Kultur och fritidsförvaltningen

Källa: